Αρχείο κατηγορίας Χωρίς κατηγορία

Λειτουργία σχολείου την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, καλησπέρα σας.

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, τελευταία ημέρα λειτουργίας του σχολείου μας για το τρέχον σχολικό έτος 2021-2022, δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα ούτε στο Πρωινό Πρόγραμμα ούτε στο Ολοήμερο. Οι μαθητές/τριές μας θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο στις 08:15 για να παραλάβουν σε εσώκλειστο φάκελο τον έλεγχο Προόδου καθώς και τον Τίτλο Προόδου ή Σπουδών τους, να αποχαιρετήσουν τους/τις εκπαιδευτικούς τους και στη συνέχεια μαζί με τις ευχές όλων μας για ένα Καλό Καλοκαίρι θα ξεκινήσει η σταδιακή αποχώρησή τους, ως ακολούθως:

Οι Α΄ και Β΄ τάξεις στις 09:30.

Οι Γ΄ και Δ΄ τάξεις στις 09:35.

Οι Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις   στις 09:40.

Η προσέλευση καθώς και η αποχώρηση των μαθητών/τριών μας την ημέρα αυτή θα γίνει με ευθύνη των Γονέων/Κηδεμόνων.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και όλες!!! 

ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑΔΑΣΚΑΛΟ

Την Τρίτη επισκέφτηκε το σχολείο μας ύστερα από πρόσκλησή μας ο ιεροδιδάσκαλος π. Γεώργιος Βακωνάκης για να μιλήσει στα παιδιά για τις συνθήκες ζωής των ανθρώπων στην Αφρική, στα πλαίσια του μαθήματος των Θρησκευτικών και όχι μόνο. Ο π. Γεώργιος έζησε εκεί πολλά χρόνια στην αρχή ως δάσκαλος, μετά το έργο του ήταν διπλό γιατί έγινε και ιερέας. Την ομιλία παρακολούθησαν οι μαθητές της Δ Τάξης οι οποίοι έδειχναν πολύ ενδιαφέρον και αφοσίωση με αυτά που άκουγαν και έβλεπαν από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Τα παιδιά έκαναν συνεχώς ερωτήσεις ήθελαν να μάθουν περισσότερα και να λύσουν πολλές απορίες τους και ο ομιλητής μας με μεγάλη ευχαρίστηση ήθελε να τους τα πει όλα, όπως τα είδε και τα έζησε. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για όλα αυτά που μοιράστηκε μαζί μας , ο Θεός να τον έχει καλά .

Πρώτη θέση στο τουρνουά καλαθοσφαίρισης στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού.

Την Πέμπτη 19/5 τηρώντας όλα τα μέτρα , λόγω της πανδημίας, έγινε η απονομή επαίνων από τον διευθυντή του σχολείου μας Ελευθέριου Χαιριστανίδη , στα παιδιά της ομάδας καλαθοσφαίρισης  για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο τουρνουά καλαθοσφαίρισης στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού. Ο Διευθυντής και ο σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρει θερμά την ομάδα καλαθοσφαίρισης του σχολείου μας.

ΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

Την Πέμπτη 19 Μαΐου , ημέρα μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων, το σχολείο μας , όπως κάθε χρόνο μέσα από μια όμορφη εκδήλωση , τίμησε την μέρα αυτή. Τηρώντας όλα τα μέτρα , λόγω της πανδημίας,  τα παιδιά των 3 τμημάτων της έκτης τάξης , απήγγειλαν ποιήματα, διάβασαν πεζά κείμενα αφιερωμένα στην μνήμη των Ελλήνων του Πόντου, τραγούδησαν σχετικά με την ημέρα αυτή. Η. κ. Ελπίδα Μαραντίδου μέσα από σχετική ομιλία, τόνισε τη σημασία  να μείνει ζωντανή η μνήμη όλων των Ελλήνων του Πόντου, ο ηρωισμός τους και ο αγώνας τους. Ο διευθυντής, και ο Σύλλογος διδασκόντων ευχαριστεί ιδιαίτερα τις μαθήτριες της έκτης τάξης Παπαδοπούλου Ελένη και Γεωργιάδου Εμμανουέλλα , οι οποίες συνόδευσαν με την ποντιακή λύρα , τα τραγούδια που ακούστηκαν από τους μαθητές.

Επίσκεψη της τροχαίας Βέροιας

Την Παρασκευή 20 Μαΐου επισκέφτηκαν το σχολείο μας μετά από πρόσκληση του διευθυντή, οι αξιωματικοί του τμήματος Τροχαίας της Βέροιας, κ.κ. Καϊλόγλου Χαράλαμπος και Αντωνίου Γεώργιος. Τηρώντας όλα τα μέτρα , λόγω της πανδημίας οι αξιωματικοί παρουσίασαν το πρόγραμμα « Κυκλοφορώ με ασφάλεια στην πόλη και εκτός πόλης.» Πραγματοποιήθηκαν δραστηριότητες με τα παιδιά της Γ και Δ τάξης που είχαν σχέση με τη χρήση ποδηλάτου μέσα στην πόλη. Δραστηριότητες  με γυαλιά προσομοίωσης μέθης και κούρασης. Συμπλήρωση παζλ σχετικού με το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Τονίστηκε από όλους , καλεσμένους και διευθυντή του σχολείου , η σημασία της κυκλοφοριακής αγωγής. Τα παιδιά πρόθυμα συμμετείχαν σε όλες τις δραστηριότητες και αποκόμισαν πολλά και ωφέλιμα συμπεράσματα για την ασφαλή κυκλοφοριακή αγωγή. Ο Διευθυντής και ο σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας  ευχαριστούν θερμά  τους αξιωματικούς του τμήματος Τροχαίας Βέροιας.

Συνέχεια ανάγνωσης Επίσκεψη της τροχαίας Βέροιας

Ψηφίστε το έργο του σχολείου μας, με στοιχεία τοπικού χαρακτήρα!

Τα παιδιά του 5ου ΔΣ Βέροιας κατασκεύασαν μία μολυβοθήκη με το έμβλημα της πόλης μας και συμμετέχουν στον διαγωνισμό BRAVO SCHOOLS, για την ανάδειξη δράσεων.

Μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια τους με ένα απλό κλικ εδώ. 

https://bravo-schools.inactionforabetterworld.com/voting-by-school/5o-dhmotiko-sxoleio-beroias.1565.html

Καθώς το 40% της αξιολόγησης των δράσεων προέρχεται από την ψηφοφορία του ανοιχτού κοινού μπορείτε δηλώνοντας απλά ένα mail να συμμετέχετε στην ψηφοφορία (μία φορά ανα υπολογιστή).

Αρχικά οι μαθητές δημιούργησαν το σχέδιο σε λογισμικό 3D σχεδίασης και έπειτα ζήτησαν από τον 3D εκτυπωτή να το τυπώσει. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και βεβαίως πρακτικό!!!

Ο διαγωνισμός Bravo Schools υλοποιείται από το QualityNet Foundation και αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίαςin action for a better world, στοχεύει στην ανάδειξη των πιο ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών & δράσεων που αφορούν στην προώθηση των 17 Παγκόσμιων Στόχων των Ηνωμένων Εθνών για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη!

 Η ψηφοφορία διαρκεί από 16 έως 31 Μαΐου 2022

Προγραμματισμός λειτουργίας Ολοήμερου Προγράμματος για το σχολικό έτος 2022-23

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, καλημέρα.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Σας ενημερώνουμε ότι η εγγραφή των μαθητών/τριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα του σχολείου μας πραγματοποιείται την τρέχουσα περίοδο και συγκεκριμένα, από τις 4 έως τις 13 Μαΐου 2022.

Ο μαθητής μπορεί να διακόψει τη φοίτηση οποιαδήποτε στιγμή, κατόπιν υποβολής σχετικού αιτήματος από τους γονείς/κηδεμόνες του ή λόγω μη προσέλευσης (συμπλήρωση 15 συνεχόμενων απουσιών).

Αιτήσεις εγγραφής μαθητών/τριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, μπορούν να υποβληθούν και στην αρχή της επόμενης σχολικής χρονιάς 2022-2023, τον Σεπτέμβριο, ύστερα από σχετική έγκριση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για ιδιαίτερα σοβαρούς λόγους.

Επισήμανση: Η εγγραφή των μαθητών/τριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα είναι ετήσια. Συνεπώς απαιτείται υποβολή νέας αίτησης για τους μαθητές/τριες που ήδη φοιτούν κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Προϋποθέσεις εγγραφής:

Για το σχολικό έτος 2022-23 θα γίνουν δεκτές όλες οι αιτήσεις για εγγραφή και φοίτηση στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, χωρίς προϋποθέσεις.

Υποβολή αιτήσεων

Όσοι Γονείς και Κηδεμόνες, επιθυμούν να παρακολουθήσει το παιδί τους το Ολοήμερο Πρόγραμμα, συμπληρώνουν και υποβάλλουν τη σχετική αίτηση.

Στους μαθητές/τριες που ήδη φοιτούν στο Ολοήμερο Πρόγραμμα θα δοθεί αίτηση για συμπλήρωση. Οι Γονείς/Κηδεμόνες που το παιδί τους δεν φοιτά στο Ολοήμερο πρόγραμμα και ενδιαφέρονται για την εγγραφή τους μπορούν να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν, τη σχετική αίτηση που σας αποστέλλουμε. Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών που κατά τη διάρκεια των εγγραφών για την Α΄ τάξη, συμπεριέλαβαν στην αίτηση εγγραφής για το Ολοήμερο Πρόγραμμα, τα παιδιά τους, μαθητές/τριες μεγαλύτερων τάξεων, δεν χρειάζεται να υποβάλουν ξανά αίτηση.

Ωράριο λειτουργίας Ολοήμερου Προγράμματος:

Το Ολοήμερο Πρόγραμμα λειτουργεί καθημερινά από τη λήξη των μαθημάτων (13.15) έως τις 16.00 (εφόσον το σχολείο έχει στελεχωθεί πλήρως και υπάρχουν οι διαθέσιμες ώρες), με δυνατή ώρα ενδιάμεσης αποχώρησης και στις 15.00.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα λειτουργίας Τμήματος Πρωινής Ζώνης (7.00 – 8.00 π.μ.), εφόσον υπάρχουν τουλάχιστον 10 εγγεγραμμένοι μαθητές.

Δεντροφύτευση στους εξωτερικούς υπαίθριους χώρους του σχολείου

Δεντροφύτευση στους εξωτερικούς υπαίθριους χώρους του σχολείου, πραγματοποίησαν μαθητές/τριεςτου 5ου Δημοτικού Βέροιας με τη συμμετοχή και υποστήριξη των ΕΕΕΚ Βέροιας, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας καθώς και του Συλλόγου Διδασκόντων.
Συγκεκριμένα, καλλωπιστικά φυτά φύτεψαν οι μαθητές/τριεςόλων των τάξεων της σχολικής μας μονάδας αποδεικνύοντας και έμπρακτα πως το Δημοτικό σχολείο ως φορέας εκπαίδευσης δεν προσφέρει μόνο γνώσεις και τις βασικές δεξιότητες στους μαθητές εντός του κτηρίου αλλά και εκτός. Συνεργαζόμενοι με όλους τους παραπάνω φορείς μαθητές/τριες, Σύλλογος Γονέων- Κηδεμόνων και εκπαιδευτικοί  ένωσαν τις δυνάμεις τους, ώστε να γίνει ο εξωτερικός χώρος του σχολείου, που μέχρι σήμερα ήταν αναξιοποίητος, ομορφότερος, φυτεύοντας διάφορα καλλωπιστικά φυτά. Ένα ακόμη μάθημα περιβαλλοντικής συνείδησης, προστασίας και σεβασμού του περιβάλλοντος.

Ο Διευθυντής του σχολείου που συμμετείχε στη δενδροφύτευση σημείωσε μεταξύ άλλων πως «η σημερινή δράση εντάσσεται στην προσπάθεια βελτίωσης την ποιότητα ζωής των μαθητών/τριών μας στον χώρο  που βρίσκονται καθημερινά και ενισχύσει την περιβαλλοντική τους συνείδηση αφού στο εξής τα ίδια τα παιδιά θα φροντίζουν τα φυτά που φύτεψαν και θα τα βλέπουν να μεγαλώνουν μαζί τους. Αργότερα δε, επισκεπτόμενοι τον χώρο ως μεγάλοι, θα καμαρώνουν γι’ αυτό που έκαναν σήμερα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Διευθυντής του σχολείου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει  όσους βοήθησαν στη δενδροφύτευση, ιδιαίτερα τους μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Βέροιας, οι οποίοι συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους κ.κ. Αύκου Μαρία, Καραγιαννίδου, μας διέθεσαν καλλωπιστικά φυτά που οι ίδιοι οι μαθητές/τριες έσπειραν και μεγάλωσαν και διέθεσαν σε μαθητές/τριες του σχολείου μας στα πλαίσια της συνεργασίας, αλληλεγγύης, αποδοχής, κοινωνικοποίησης και ένταξης στο ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο των παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές δεξιότητες, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την αμέριστη και αδιάλειπτη βοήθειά του, τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και τέλος τους μαθητές/τριες. Η όλη δράση είχε ως στόχο να ομορφύνει τον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου, να γνωρίσουν οι μαθητές κάποια χρήσιμα πράγματα που αφορούν τα φυτά τα οποία φυτεύτηκαν , όπως:” Με ποιον τρόπο φυτεύουμε ένα φυτό, ποια εποχή είναι η κατάλληλη για το φύτεμα, τι φροντίδα χρειάζονται για να μεγαλώσουν”, πράγματα δηλαδή που τα περισσότερα παιδιά αγνοούν. Υπογράμμισε ακόμη ότι «παράλληλα έγινε προσπάθεια ευαισθητοποίησης των μικρών μαθητών, ώστε μεγαλώνοντας να δείχνουν τον σεβασμό που πρέπει στο περιβάλλον που τόσο πολύ το έχουμε ανάγκη όλοι μας.  Με αυτόν τον τρόπο καλλιεργείτε η περιβαλλοντική συνείδηση των παιδιών, η αγάπη τους για το περιβάλλον και η ευαισθητοποίηση τους σε θέματα προστασίας του.

Όλοι μαζί αλλά και ο καθένας μας ξεχωριστά πρέπει να βοηθήσουμε στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και να συμβάλλουμε στην αύξηση του πρασίνου στο σχολείο μας.

ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Την Παρασκευή 8 Απριλίου καλεσμένη  στο σχολείο μας ήταν  η εξαίρετη γεωπόνος κ. Σοφία Ζιώγα. Το θέμα που μας παρουσίασε ήταν  η βιολογική καλλιέργεια στα πλαίσια των εργαστηρίων δεξιοτήτων του Δ2 τμήματος.  Με πολύ επεξηγηματικό τρόπο και με υπομονή απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών , παρουσίασε την αξία στη διατροφή μας της βιολογικής καλλιέργειας. Ακολούθησε η σπορά αρωματικών φυτών και λαχανικών!! Την ευχαριστούμε πολύ!!!

Επίσκεψη στο ” Σπίτι των Βλάχων Βέροιας”

Στα πλαίσια του μαθήματος της Γλώσσας,”Μουσεία-λαογραφία – παράδοση”, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί της Β’ τάξης του 5ου δημοτικού σχολείου, επισκέφθηκαμε το ” Σπίτι των Βλάχων Βέροιας”. Εκεί μας περίμεναν μέλη του Συλλόγου Βλάχων, όπου μας ξενάγησαν στο χώρο. Είδαμε παραδοσιακες φορεσιές, σπάνια κειμήλια, αντικείμενα και εργαλεία από την πολιτιστική κληρονομιά των Βλάχων Βέροιας. Στο ισόγειο του παλιού πέτρινου σπιτιού, ενημερωθήκαμε από τα μέλη του Συλλόγου, για τις πλούσιες δράσεις που γίνονται με στόχο την ανάδειξη της πολιτισμικής παράδοσης των Βλάχων. Ευχαριστούμε θερμά για την υπέροχη ξενάγηση και φιλοξενία τουςκ. Τ. Γκαλαΐτση, κ. Τ. Γεωργίου, την κ. Τ. Πίσκου, τους κ. Κ. Γκάλαβο και κ. Μ. Βέρο.
Με εκτίμηση οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β’τάξης και οι εκπαιδευτικοί Π. Παναγιωτίδης, Χ. Δρογούτη και Α. Πετρίδου.

Επίσκεψη του Διατροφολόγου-Διατολόγου κ. Αθανάσιου Τόπη, στο σχολείο μας.

Στα  πλαίσια των εργαστηρίων δεξιοτήτων και κατόπιν πρόσκλησης του Διευθυντή κ. Ελευθέριου Χαιριστανίδη, την Τρίτη 5 Απριλίου 2022, επισκέφτηκε το σχολείο μας ο Διατροφολόγος-Διατολόγος κ. Αθανάσιος Τόπης. Ο κ. Τόπης μέσα από την εξαιρετική παρουσίασή του παρουσίασε  στους μαθητές/τριες μας με γλαφυρό τρόπο την αξία της Μεσογειακής διατροφής. Επίσης με βιωματικό τρόπο, μέσα από τα εκπαιδευτικά παιχνίδια που διεξήχθησαν στην αυλή του σχολείου υπό την καθοδήγησή του, τα παιδιά διδάχθηκαν την αξία των υγιεινών τροφών στη ζωή τους.

Συνέχεια ανάγνωσης Επίσκεψη του Διατροφολόγου-Διατολόγου κ. Αθανάσιου Τόπη, στο σχολείο μας.

Διενέργεια Self Test από Δευτέρα 4 Απριλίου 2022: Ένα (1) Self Test την εβδομάδα-Διάθεση Self Tests

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

με νέα νέα ενημέρωση που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας τα selftests μαθητών/τριων και εμβολιασμένων εκπαιδευτικών, στο εξής μειώνονται από δύο (2) σε ένα (1) την εβδομάδα,από  ΔΕΥΤΕΡΑ  04/04/2022

Συνέχεια ανάγνωσης Διενέργεια Self Test από Δευτέρα 4 Απριλίου 2022: Ένα (1) Self Test την εβδομάδα-Διάθεση Self Tests

Εισαγωγή μαθητών/τριων στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία (Π.Σ. & ΠΕΙ.Σ.)

Σας ενημερώνουμε ότι η Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για την κατάθεση αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους γονείς/κηδεμόνες για εισαγωγή των μαθητών/τριών στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία θα παραμείνει ανοιχτή από την:

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 και ώρα 13:00 μέχρι και την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 και ώρα 15:00.

Η πρόσβαση στην πλατφόρμα μπορεί να γίνει μέσω του συνδέσμου: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/aitese-eisagoges-matheton-kaimathetrion-sta-protupa-kai-peiramatika-skholeia 

  • Η εισαγωγή μαθητών/τριών στην εισαγωγική τάξη Πειραματικών Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων για το σχολικό έτος 2022-2023 πραγματοποιείται με δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022.
  • Η εισαγωγή των μαθητών/τριών στην Α΄ τάξη των Προτύπων Γυμνασίων και Α΄ τάξη Πρότυπων Λυκείων για το σχολικό έτος 2022-2023 πραγματοποιείται με δοκιμασία (τεστ) δεξιοτήτων με ερωτήσεις κλειστού τύπου/πολλαπλής επιλογής, σχετικών με την κατανόηση κειμένων της Ελληνικής Γλώσσας και Μαθηματικών εννοιών, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαΐου 2022.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Γονείς και κηδεμόνες μαθητών/τριών που θα συμμετάσχουν σε κλήρωση για εισαγωγή σε Πειραματικό Σχολείο ή σε δοκιμασία δεξιοτήτων για εισαγωγή σε Πρότυπο Σχολείο οφείλουν να εγγράψουν τους μαθητές στο σχολείο στο οποίο υπάγονται χωροταξικά, ώστε να εξασφαλίσουν τη θέση του/της μαθητή/τριας σε δημόσιο σχολείο, για την περίπτωση που δεν εισαχθεί στο Πειραματικό ή Πρότυπο Σχολείο που επιθυμούν.

Ανακοίνωση για τις εγγραφές μαθητών Α΄ τάξης

Οι εγγραφές των μαθητών Α΄ τάξης θα πραγματοποιηθούν  από 1 μέχρι 20 Μαρτίου 2022 τα δε απαιτούμενα  δικαιολογητικά είναι:

  1. Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση του γονέα/κηδεμόνα του μαθητή στην οποία θα αναφέρονται τα παρακάτω στοιχεία προκειμένου να εκδοθεί το πιστοποιητικό γέννησης από το σχολείο εγγραφής: α. επώνυμο μαθητή β. όνομα μαθητή γ. όνομα πατέρα δ. όνομα μητέρας ε. ημερομηνία γέννησης.
  2. Υπεύθυνη Δήλωση του γονέα/κηδεμόνα
  3. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια
  4. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) συμπληρωμένο από παιδίατρο(μπορεί να προσκομιστεί τον Σεπτέμβριο).    
  5. Αποδεικτικό στοιχείο της διεύθυνσης κατοικίας.  (Απόδειξη ΔΕΗ, ΟΤΕ, κλπ.)
  6. Βεβαίωση φοίτησης Νηπιαγωγείου και Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό.

Επιπρόσθετα επισημαίνουμε ότι τη σχολική χρονιά 2022-23 στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου εγγράφονται οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2016 έως 31-12-2016.

ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο του Διευθυντή τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι Περιοχές του 5ου Δημοτικού Σχολείου με Χάρτη, είναι αναρτρημένες εδώ

         Ο  Διευθυντής 

                                                                     Χαιριστανίδης  Ελευθέριος