Αρχείο κατηγορίας Σχολικές εκδηλώσεις

LET΄S DO IT, GREECE

Με σύνθημα τη φράση ? Νοιάζομαι και δρω?, από τον τίτλο του προγράμματος για τον εθελοντισμό, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς ολοκληρώσαμε τις δράσεις εθελοντισμού για την βελτίωση  της εικόνας του σχολείου μας. Την Πέμπτη 11 Απριλίου  βάψαμε το τοιχίο περιμετρικά της αυλής καθώς και τους κάδους που βρίσκονται στον αύλειο χώρο. Την επόμενη μέρα Παρασκευή 12 Απρίλιου πραγματοποιήθηκε από τους μαθητές σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων καθαριότητα των αιθουσών τους, ενώ ομάδες γονέων συνεργατικά καθάρισαν και συγχρόνως απολύμαναν τις αίθουσες Πληροφορικής, Εκδηλώσεων και Βιβλιοθήκης.

Συνέχεια ανάγνωσης LET΄S DO IT, GREECE

Συνέντευξη με την κ. Πρωτοψάλτου Χρυσάνθη

Ευχαριστώ που με δεχτήκατε στο σχολείο σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων που θα είστε αρκετά ήρεμοι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε μια μικρή κουβέντα.

Συνέχεια ανάγνωσης Συνέντευξη με την κ. Πρωτοψάλτου Χρυσάνθη

Εκδήλωση φιλαναγνωσίας από την Β΄τάξη

Την Δευτέρα 14 Μαΐου είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο σχολείο μας την συγγραφέα κ. Ελισάβετ  Τάρη .Στο πλαίσιο του προγράμματος «Ταξίδι στη χώρα των βιβλίων» η κ. Τάρη  παρουσίασε το βιβλίο της «Όταν η γοργόνα συνάντησε τον Αλέξανδρο». Μια παραμυθοϊστορία  που μας εντυπωσίασε ! Η κυρία  Τάρη με αγάπη και προσοχή απάντησε στις ερωτήσεις των παιδιών και παρακολούθησε τις δράσεις που είχαν σχέση με το βιβλίο. Τα παιδιά τραγούδησαν, δραματοποίησαν  αποσπάσματα του βιβλίου, παρουσίασαν τις κατασκευές και ζωγραφιές τους. Αξίζουν πολλά μπράβο και ευχαριστώ στα παιδιά και τους συναδέλφους  της Β τάξης, στον κ. Χάρη Κουρουζίδη που ετοίμασε τα σκηνικά μας, στην κ. Φιρτινίδου Πόπη που συνόδευσε στο πιάνο τη χορωδία μας  καθώς  και στη διεύθυνση του σχολείου μας.

Για να δείτε την παρουσίασή μας (ppt) πατήστε εδώ

Πραγματοποίηση του Επιμορφωτικού Σεμιναρίου με θέμα “Πρώτες βοήθειες στο σχολείο”

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 17:30, στον χώρο του  5ου Δ.Σ. Βέροιας, πραγματοποιήθηκε Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα «Πρώτες Βοήθειες στο σχολείο» με ομιλήτρια την Υπεύθυνη του Περιφερειακού Τμήματος Ημαθίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Λιούλια Χρύσα. Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς των μαθητών του σχολείου μας ενημερώθηκαν σε θέματα πρώτων βοηθειών, όπως στην αντιμετώπιση τραυμάτων, εγκαυμάτων, αιμορραγίας ? ρινορραγίας, επιληπτικών κρίσεων, τη διαχείριση μαθητών με σακχαρώδη διαβήτη και την οργάνωση φαρμακείου στο σχολικό περιβάλλον.

Η ομιλήτρια με γλαφυρότητα και παραστατικότητα ευαισθητοποίησε, ενημέρωσε και εμψύχωσε τους συμμετέχοντες, ιδιαίτερα τους εκπαιδευτικούς, ώστε με ψυχραιμία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα να αντιμετωπίσουν όλες τις παραπάνω καταστάσεις για να αυξήσουν τον βαθμό ασφάλειας τόσο στο σχολικό όσο και στο κοινωνικό περιβάλλον μας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ευχαριστεί θερμά την κα Λιούλια Χρύσα για την εξαιρετική παρουσίαση-ενημέρωση.

 

Πρόσκληση για ενημέρωση με θέμα “Πρώτες βοήθειες”

Οι Σύλλογοι Διδασκόντων, Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, σας προσκαλούν τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 17:30, στο χώρο του σχολείου, σε ενημερωτική συνάντηση ? συζήτηση με θέμα, «Πρώτες βοήθειες», με ομιλήτρια την κ. Λιούλια Χρυσούλα, Υπεύθυνη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Περιφερειακού Τμήματος Βέροιας, στο πλαίσιο λειτουργίας των ομάδων Διδασκόντων &, Γονέων και Κηδεμόνων.

          ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ     ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

       

3η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Με αφορμή την 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού το 5ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας διοργάνωσε ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες και παιχνίδια με κοινό θεματικό άξονα «Νοιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός- Δικαίωμα για όλους»

Αναγνωρίζοντας τη συμβολή του αθλητισμού στην προώθηση στάσεων, αξιών και δεξιοτήτων δώσαμε την ευκαιρία σε όλους τους μαθητές να συμμετάσχουν σε ενδιαφέροντα αθλήματα, να συνεργαστούν, να αγωνιστούν δίκαια, να χαρούν.

Συμμετείχαν ανά τάξη σε όλα τα αγωνίσματα στίβου,σε δρομικά παιχνίδια, καθώς και σε αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ χωρίς το άγχος τη νίκης παρά μόνο με τη χαρά της συμμετοχής.

Μέσα από τις αθλητικές δραστηριότητες και τα παιχνίδια μεταφέρθηκε το μήνυμα της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, της καλλιέργειας της ευεξίας,της εμπιστοσύνης,της συνεργασίας,του σεβασμού και της ευγενούς άμιλλας.

Γιατί ο αθλητισμός δεν είναι νίκες και ήττες αλλά δικαίωμα και τρόπος ζωής.!!!!

Μπράβο σε όλα τα παιδιά του σχολείου μας.!!!!!

Στο τέλος των δραστηριοτήτων απονεμήθηκε σε κάθε μαθητή ένας έπαινος συμμετοχής.

Για τον συντονισμό και την υλοποίηση της δράσης αυτής υπεύθυνοι ήταν οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής Ιωαννίδου Αννίτα και Στεφανάκης Γεώργιος σε συνεργασία με όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Φωτογραφικό υλικό των όσων διαδραματίστηκαν στις 4 Οκτωβρίου 2016 στο ΕΑΚ Βέροιας.


dsc06681-m dsc06670_m dsc06651_m dsc06646_m dsc06629_m dsc06626_m dsc06606_m dsc06603_m dsc06597_m dsc06585_m dsc06571_morf dsc06581_m

Εορτασμός της επετείου της 25ης Μαρτίου

Την Πέμπτη 24/3/2016, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου. Οι μαθητές θα προσέλθουν στις 8:30. Με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του σχολείου εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες ειδάλλως στο διάδρομο του 1ου ορόφου από τις 09:00 έως και 10:00, την οποία μπορείτε και να παρακολουθήσετε. Με την λήξη της γιορτής οι μαθητές θα αποχωρήσουν. Το ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η απογευματινή επιμορφωτικού χαρακτήρα εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από τους συλλόγους Διδασκόντων, Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 στον χώρο του σχολείου με θέμα «Οι λέξεις πονάνε»-Ενδοσχολική βία και εκφοβισμός και ομιλήτρια την Ψυχολόγο του σχολείου μας κ. Αλμπανίδου Κυριακή ? Αλεξάνδρα,   στο πλαίσιο των Ομάδων Γονέων με σκοπό την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση   Εκπαιδευτικών, Γονέων-Κηδεμόνων και μαθητών, έτσι ώστε να περιορισθεί, αλλά και να εξαλειφθεί το φαινόμενο της σχολικής βίας.

Σε μια ζεστή, γεμάτη παλμό και ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα η  Ψυχολόγος με μια καταπληκτική διάλεξη, έκανε ανάλυση του ορισμού του Bulling, των μορφών του, αιτιολόγησε με παραδείγματα το φαινόμενο, το πού αυτό εκδηλώνεται, μίλησε για το προφίλ του «θύτη και του θύματος», τον σημαντικό  ρόλο του θεατή στην εκδήλωση και εξάλειψή του, τις επιπτώσεις του σχολικού εκφοβισμού καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισής του.

Τέλος ακολούθησε ανοικτή συζήτηση-διάλογος της Ψυχολόγου με γονείς και εκπαιδευτικούς, απαντήθηκαν ερωτήματα των παρευρισκομένων και δόθηκε η υπόσχεση να ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες ενημερωτικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα συναντήσεις, με θέματα που θα συναποφασίζονται και θα υλοποιούνται στο πλαίσιο της αρμονικής συνεργασίας και των καλών σχέσεων που θα πρέπει να διέπουν τους δυο συλλόγους.

Ενημερώνουμε επίσης τους γονείς και Κηδεμόνες του σχολείου, ότι η Ψυχολόγος θα δέχεται επισκέψεις για συμβουλευτική υποστήριξη κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, 12:00 με 14:00.

DSC05978 DSC05976 DSC05977

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την αποκριάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε την Πέμπτη (Τσικνοπέμπτη) 3 Μαρτίου στον χώρο του σχολείου. Ήταν μια πετυχημένη εκδήλωση με  τραγούδι,  χορό, παιχνίδια και δραστηριότητες που άρεσε σε όλους, μαθητές γονείς και εκπαιδευτικούς. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έψησε και μοίρασε σουβλάκια μαζί με έναν χυμό για τους μαθητές του σχολείου.

Πιστεύουμε ότι μέσα από αγαστή συνεργασία των δυο συλλόγων μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ενός σχολείου ανοικτού στην τοπική κοινωνία, βελτίωσης της σχολικής επίδοσης των μαθητών, αλλά και των σχέσεων γονέων ? εκπαιδευτικών, βελτίωσης της κοινωνικής τους συμπεριφοράς και γενικότερα της κοινωνικο-συναισθηματικής τους ανάπτυξης, αύξησης της αποτελεσματικότητας του σχολείου καθώς και αναβάθμισης της ποιότητας της εκπαίδευσης.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Ανάλαβε δράση για ένα καλύτερο Διαδίκτυο!

Οι Σύλλογοι Διδασκόντων, Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, σας προσκαλούν την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18:00, στο χώρο του σχολείου μας, σε ενημερωτική συνάντηση ? συζήτηση με θέμα, «Ανάλαβε Δράση για ένα καλύτερο Διαδίκτυο», με ομιλήτρια την Εκπαιδευτικό Πληροφορικής του Σχολείου μας, Δελιοπούλου Μαρία, στο πλαίσιο δράσεων για την Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου.

phpThumb_generated_thumbnail

Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Γ’ τάξης

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή των μαθητών της Γ’ τάξης πραγματοποιήθηκε στις 22-12-2015 στο χώρο του σχολείου, παρουσία γονέων και μαθητών. Σε μια χαρούμενη και σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών γιορτή τα παιδία έψαλαν τα κάλαντα, χόρεψαν, τραγούδησαν, παρουσίασαν σκετς και ευχήθηκαν χρόνια πολλά, καλές γιορτές και ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό με υγεία 2016.
Οι δασκάλες της Γ’ τάξης Κόβα Χρυσούλα, Δρογούτη Χρυσούλα, Μπαρμπαρούση Μαρία ευχαριστούν τον κ. Κουτόβα Γεώργιο γονέα μαθητή της Γ’ τάξης, ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου Lido για την ευγενική προσφορά σοκολατών στους μαθητές της Γ’ τάξης.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Δ΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Την Πέμπτη, 17 ? 12 -2015,οι μαθητές της Δ΄τάξης του σχολείου μας μαζί με τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων Μαραντίδου Ελπίδα, Ζαφειρίου Κων/νο, Τάσιο Φώτιο, Χατζηχαραλάμπους Παναγιώτα και τη μουσικό Μπαντζελιώτη Γεωργία, επισκέφτηκαν το Γηροκομείο της Βέροιας.
Οι μαθητές τραγούδησαν τα κάλαντα και άλλα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια στους τρόφιμους και τους υπαλλήλους του ιδρύματος και τους ευχήθηκαν καλές γιορτές, δίνοντας μια εορταστική νότα στην καθημερινότητά τους!
Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και το τουριστικό γραφείο << ΤΣΕΑΣ >> για την δωρεάν μεταφορά των μαθητών στον χώρο του Γηροκομείου!20151217_1000420151217_100314

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τα μέλη του συλλόγου μας, Γκούντρα Γεώργιο, Πολιτάρχου Μαριάνθη, ιδιοκτήτες του Αρτοποιείου-Φούρνου  «ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ», Ξαφάκο Παναγιώτη, Γεωπόνο, την  κ. Νικολοπούλου Έλσα,  Διαιτολόγο_Διατροφολόγο και Τσιούχα Χρυσάνθη , ασκούμενη Διαιτολόγο-Διατροφολόγο του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας,  την κ. Σινώλα Φιλοθέη, Φιλόλογο-Συγγραφέα, καθώς και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου για την βοήθεια και στήριξη που παρείχαν  στην πραγματοποίηση της βιωματικής ημερίδας που συνδιοργανώσαμε με τον σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, στους χώρους του σχολείου.

Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε θερμά! Η ευγενική προσφορά τους, αποτελεί δείγμα της ευαισθησίας τους ως πολίτες και συμβάλλει θετικά στην πραγμάτωση του κοινού μας στόχου για ένα σχολείο σύγχρονο, όμορφο και ικανό να πετύχει.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους κ. Θεοδωρίδη Ιωάννη και Ορφανουδάκη Κωνσταντίνο, υπαλλήλους του αρτοποιείου-Φούρνου «ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ», καθώς και όλους τους γονείς για την παρουσία και την πολύτιμη συνεισφορά τους σε νοστιμότατα εδέσματα, υγιεινής διατροφής που μοιράστηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στους μαθητές μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για τις ενδιαφέρουσες βιωματικές δραστηριότητες ενταγμένες στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και σχολικών δραστηριοτήτων που προσέφεραν στους μαθητές του σχολείου.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ημερήσια βιωματική εκδήλωση: « Μικροζυμώματα ? Το δέντρο των ευχών»

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας βιωματική, ημερίδα με τίτλο « Μικροζυμώματα ? Το δέντρο των ευχών» με την έγκριση του Σχολικού Συμβούλου 4ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας και του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία των Συλλόγων Διδασκόντων και Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας.

Όλα τα παιδιά του σχολείου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις,  που πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία και πολλά εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά μηνύματα.

Κάθε τάξη παρακολούθησε τους εκλεκτούς καλεσμένους ? ομιλητές  μας κυκλικά.

Στα «Μικροζυμώματα»  οι μαθητές ενημερώθηκαν για  την πορεία του ψωμιού μέχρι να φτάσει στο πιάτο μας, τα είδη ψωμιών και αλεύρων , τη διαδικασία ζυμώματος και ψησίματος του ψωμιού. Ζύμωσαν τα ίδια και άκουσαν με προσοχή την ιστορία του ψωμιού  και τις συμβουλές των αρτοποιών, υπό την καθοδήγηση  των  έμπειρων  αρτοποιών  Ορφανουδάκη Κων/νου και Θεοδωρίδη Ιωάννη του Αρτοποιείου «Ελληνικόν» ιδιοκτησίας , των κ. Γκούντρα Γεώργιου και Πολιτάρχου Μαριάνθης ? γονέων μαθητών του σχολείου μας.

Οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας, κ.  Ιωαννίδου Αννίτα, κ. Πλιάχα Αικατερίνη και κ. Στεφανάκης Γεώργιος μίλησαν  στα παιδιά για την αξία του συνδυασμού υγιεινής διατροφής με τη σωματική άσκηση.

Ο καλεσμένος ? γονέας του σχολείου μας κ. Ξαφάκος Παναγιώτης, γεωπόνος, παρουσίασε την ενότητα «Από το σιτάρι στο ψωμί», και τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με πραγματικούς σπόρους και χώμα. Μίλησε για την αξία του σταρένιου ψωμιού καθώς και των άλλων ειδών ψωμιού.

Η Φιλόλογος ? Συγγραφέας κ. Σινώλα Φιλοθέη μίλησε για την αξία της Μεσογειακής διατροφής και  της Μεσογειακής Πυραμίδας και παρουσίασε αποσπάσματα από το βιβλίο της με τίτλο «Της πόλης το παιδί», που αναφέρεται στη σημασία της υγιεινής διατροφής.

Τα παιδιά με όμορφο ? ψυχαγωγικό τρόπο ενημερώθηκαν από τις Διαιτολόγους- Διατροφολόγους του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας κ. Νικολοπούλου Έλσα και Τσιούχα Χρυσάνθη (Ασκούμενη), για τη σημασία και αξία της Υγιεινής-Μεσογειακής  διατροφής.

Στη δραστηριότητα «Το δέντρο των ευχών» οι μαθητές έγραψαν όμορφες, ενδιαφέρουσες και ουσιαστικές ευχές για τη γιορτή των Χριστουγέννων και  του Νέου Έτους με την βοήθεια των δασκάλων τους, τις οποίες και τοποθέτησαν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο  της αυλής μας.

Οι μαθητές μας δημιούργησαν όμορφες κατασκευές, κολλάζ και ζωγραφιές σχετικές με την ημερίδα, με την βοήθεια των εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Τέλος οι γονείς και κηδεμόνες του σχολείου, προσέφεραν πλούσια και νοστιμότατα εδέσματα υγιεινής διατροφής , συμμετέχοντας στις δράσεις και τους ευχαριστούμε γι αυτό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος παιδείας του Δήμου Βέροιας κ. Σοφιανίδης Γεώργιος, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Σχολικός Σύμβουλος της 4ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας κ. Παπαγεωργίου Γεώργιος και η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων του Γραφείου Π.Ε. Ημαθίας κ. Αντωνιάδου Έφη.

 

 

Πρόσκληση

5ο Δ.Σ. ΒΕΡΟΙΑΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, ο Σύλλογος Διδασκόντων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας, σας προσκαλούμε στη βιωματική ημερίδα  «Μικροζυμώματα» – «Το δέντρο των ευχών» που συνδιοργανώνουμε, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 08:30-14:00, στο πλαίσιο  των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων.

 

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

1.- ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

2.- ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Για να δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων πατήστε εδώ.
.