Πραγματοποίηση του Επιμορφωτικού Σεμιναρίου με θέμα “Πρώτες βοήθειες στο σχολείο”

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 17:30, στον χώρο του  5ου Δ.Σ. Βέροιας, πραγματοποιήθηκε Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα «Πρώτες Βοήθειες στο σχολείο» με ομιλήτρια την Υπεύθυνη του Περιφερειακού Τμήματος Ημαθίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Λιούλια Χρύσα. Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς των μαθητών του σχολείου μας ενημερώθηκαν σε θέματα πρώτων βοηθειών, όπως στην αντιμετώπιση τραυμάτων, εγκαυμάτων, αιμορραγίας ? ρινορραγίας, επιληπτικών κρίσεων, τη διαχείριση μαθητών με σακχαρώδη διαβήτη και την οργάνωση φαρμακείου στο σχολικό περιβάλλον.

Η ομιλήτρια με γλαφυρότητα και παραστατικότητα ευαισθητοποίησε, ενημέρωσε και εμψύχωσε τους συμμετέχοντες, ιδιαίτερα τους εκπαιδευτικούς, ώστε με ψυχραιμία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα να αντιμετωπίσουν όλες τις παραπάνω καταστάσεις για να αυξήσουν τον βαθμό ασφάλειας τόσο στο σχολικό όσο και στο κοινωνικό περιβάλλον μας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ευχαριστεί θερμά την κα Λιούλια Χρύσα για την εξαιρετική παρουσίαση-ενημέρωση.