Το 5ο Δ.Σ. Βέροιας, στο 12ο μαθητικό συνέδριο πληροφορικής

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία και με την υποστήριξη του Ιδρύματος «Νόησις», του σωματείου «Φίλοι Κέντρου Διάδοσης Επιστημών, Μουσείο Τεχνολογίας» και των Συντονιστών Πληροφορικής της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει αυτό το συνέδριο, που αποτελεί πλέον ένα ισχυρό, πρωτοποριακό θεσμό που κάθε χρόνο ανανεώνεται, εμπλουτίζεται, ισχυροποιείται.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, το φετινό συνέδριο, απέκτησε εξ αποστάσεως-διαδικτυακή μορφή και υλοποιείται σε συνεδρίες, μεταξύ 12 – 15 Μαϊου 2020.

Πάρα ταύτα το 5ο Δ.Σ Βέροιας, ανταποκρίθηκε στις δυσκολίες και θα στηρίξει το συνέδριο με την παρουσίαση μίας εργασίας.

Συγχαρητήρια σε όλους του μαθητές μας, που μέσα από το διδακτικό αντικείμενο των Τ.Π.Ε., άδραξαν την ευκαιρία και συμμετείχαν με ιδιαίτερο ζήλο, σε μία διαφορετική διαδικασία, δημιουργίας και έρευνας, ακόμη και εάν λόγω των δυσμενών συνθηκών, δεν μπόρεσαν εν τέλη να ολοκληρώσουν το έργο τους.

Η παρουσίαση της εργασίας του σχολείου μας, θα γίνει σε ζωντανή μετάδοση, στη διεύθυνση http://www.math-syn-pli.gr/, την Πέμπτη 14.5.2020, στην 7η ΣΥΝΕΔΡΙΑ G1 – GAMELAND – Α/ΘΜΙΑ και με ώρα εκκίνησης της συνεδρίας, 09.00. Ο τίτλος της εργασίας είναι “Έρημοι και Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας με το Crossword Labs” και η παρουσίασή της θα γίνει από τη μαθήτρια του Στ1, Ειρήνη Κλάρα.