Αναμνηστική μνεία σε 2 μαθητές του σχολείου μας, από το Δημοτικό Συμβούλιο

Τη σχολική χρονιά που μας πέρασε οι μαθητές της Στ’ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, Αργύρης Ντόντας και Βασίλης Κυριακόπουλος –τώρα μαθητές γυμνασίου, συνεργάστηκαν και σχεδίασαν σε 3 διαστάσεις  μία μολυβοθήκη με το έμβλημα της Πόλης της Βέροιας.

Το απόγευμα της Τετάρτης 28.9.22, στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας παρουσιάστηκε η τρισδιάστατη μολυβοθήκη από τους μαθητές και τον καθηγητή Πληροφορικής Γιώργο Γούτα.

Οι μαθητές Αργύρης Ντόντας και Βασίλης Κυριακόπουλος αναφέρθηκαν στον σκοπό της εργασίας τους και στα συναισθήματα που τους γεννήθηκαν σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας κάτι από το μηδέν.

Τους μαθητές συνεχάρησαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας Συρμούλα Τζήμα, οι τοπικοί σύμβουλοι και ο πρόεδρος Γιώργος Τσιλογιάννης, τονίζοντας ότι αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον της πόλης μας, τιμώντας το σχολείο και την πόλη. Η δράση θα αποτελέσει κίνητρο να ασχοληθούν περισσότερα παιδιά δημιουργικά στον ελεύθερο χρόνο τους δίνοντάς τους μία νέα επιλογή επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Έπειτα απονεμήθηκε αναμνηστική μνεία στους δύο μαθητές κι όλοι μαζί πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

Πηγή