ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τα μέλη του συλλόγου μας, Γκούντρα Γεώργιο, Πολιτάρχου Μαριάνθη, ιδιοκτήτες του Αρτοποιείου-Φούρνου  «ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ», Ξαφάκο Παναγιώτη, Γεωπόνο, την  κ. Νικολοπούλου Έλσα,  Διαιτολόγο_Διατροφολόγο και Τσιούχα Χρυσάνθη , ασκούμενη Διαιτολόγο-Διατροφολόγο του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας,  την κ. Σινώλα Φιλοθέη, Φιλόλογο-Συγγραφέα, καθώς και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου για την βοήθεια και στήριξη που παρείχαν  στην πραγματοποίηση της βιωματικής ημερίδας που συνδιοργανώσαμε με τον σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, στους χώρους του σχολείου.

Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε θερμά! Η ευγενική προσφορά τους, αποτελεί δείγμα της ευαισθησίας τους ως πολίτες και συμβάλλει θετικά στην πραγμάτωση του κοινού μας στόχου για ένα σχολείο σύγχρονο, όμορφο και ικανό να πετύχει.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους κ. Θεοδωρίδη Ιωάννη και Ορφανουδάκη Κωνσταντίνο, υπαλλήλους του αρτοποιείου-Φούρνου «ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ», καθώς και όλους τους γονείς για την παρουσία και την πολύτιμη συνεισφορά τους σε νοστιμότατα εδέσματα, υγιεινής διατροφής που μοιράστηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στους μαθητές μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για τις ενδιαφέρουσες βιωματικές δραστηριότητες ενταγμένες στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και σχολικών δραστηριοτήτων που προσέφεραν στους μαθητές του σχολείου.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ