ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς, τους γονείς των μαθητών του σχολείου μας, Γκούντρα Γεώργιο, Πολιτάρχου Μαριάνθη, ιδιοκτήτες του  Αρτοποιείου-Φούρνου «ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ», Ξαφάκο Παναγιώτη, Γεωπόνο, για την ευγενική τους διάθεση εθελοντικής προσφοράς στην πραγματοποίηση της βιωματικής ημερίδας με θέμα «Μικροζυμώματα – Το δέντρο των ευχών», που συνδιοργανώσαμε με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, στου χώρους του σχολείου.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την κ. Νικολoπούλου Έλσα, Διαιτολόγο-Διατροφολόγο και την κ. Τσιούχα Χρυσάνθη ασκούμενη Διαιτολόγο-Διατροφολόγο του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας, την κ. Σινώλα Φιλοθέη, Φιλόλογο-Συγγραφέα, για την ευγενική τους διάθεση να στηρίξουν με χρήσιμες, πρακτικές, εποικοδομητικές και ουσιαστικές διαλέξεις, την εκδήλωσή μας, καθώς και τους Θεοδωρίδη Ιωάννη και Ορφανουδάκη Κωνσταντίνο, υπαλλήλους του αρτοποιείου-Φούρνου «ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ» που με τη δραστηριότητα των μικροζυμάτων κέντρισαν το ενδιαφέρον των μαθητών μας, διευρύνοντας τον γνωστικό τους ορίζοντα.

Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα, όλους τους γονείς των μαθητών μας, που στήριξαν με την παρουσία τους την ημερίδα και προσέφεραν πλούσια υγιεινά εδέσματα, τα οποία μοιράστηκαν στα διαλείμματα της εκδήλωσης στους μαθητές του σχολείου.

 

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ