Xορηγία laptop από την Ασφαλιστική εταιρεία “Ευρωπαϊκή Πίστη”

Η Ασφαλιστική εταιρεία “Ευρωπαϊκή Πίστη” χορήγησε δωρεάν, ηλεκτρονικούς υπολογιστές (laptops), στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, στο πλαίσιο της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης και προς αναβάθμιση του ψηφιακού εξοπλισμού.

Ακολουθεί η ανακοίνωση – ευχαριστήριο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας:

Οι εκπαιδευτικοί του Συλλόγου Διδασκόντων της σχολικής μας μονάδας, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, στην Ασφαλιστική εταιρεία <<ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ>> τον Περιφερειακό της Διευθυντή, κ. Καρυώτη Γεώργιο καθώς και τον Διευθυντή του καταστήματος Βέροιας, κ. Μαραντίδη Ιωάννη, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά μας, για τη ΔΩΡΕΑΝ χορηγία Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (laptop), προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη αναγκών μας, στο πλαίσιο των απαιτήσεων της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (σύγχρονης και ασύγχρονης).

Η εν λόγω αξιόλογη και αξιέπαινη πράξη συμπαράστασης, αλληλοβοήθειας και στήριξης των μαθητών/τριών μας, για την ισότιμη συμμετοχή και παρακολούθηση της νέας μορφής διδασκαλίας, ιδιαίτερα μάλιστα στη σημερινή δύσκολη για τους περισσότερους, οικονομική συγκυρία, που βιώνουμε, αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης και ευγνωμοσύνης.

Τέλος, ευχόμενοι ολόψυχα, υγεία και ευτυχία, σε εσάς και τις οικογένειές σας, σας γνωρίζουμε ότι θα αναδείξουμε τη χειρονομία σας αυτή, ενημερώνοντας τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας, καθώς και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ 

5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ