Ανακοίνωση για τις εγγραφές μαθητών Α΄ τάξης

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών μας,

Λαμβάνοντας υπόψη, την Φ.6/55081/Δ1/13-05-2020, εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ, με θέμα, «Εγγραφές μαθητών και μαθητριών στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021», σας γνωρίζουμε ότι, οι εγγραφές στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2020-21, θα πραγματοποιηθούν από 15 έως 29 Μαΐου 2020. Επισημαίνεται ότι τη σχολική χρονιά 2020-2021 στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2014 έως 31-12-2014.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου είναι τα εξής:

α. Αίτηση-Υπεύθυνη δήλωση εγγραφής

β. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Διευκρινίζεται ότι για την εγγραφή των μαθητών/τριών στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς/κηδεμόνες, αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΑΙΘ.

γ. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια. 

δ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας  Μαθητή/τριας (Α.Δ.Υ.Μ), σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ.  Φ.6/1094/80261/Δ1/20-5-2015 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ (Α.Δ.Υ.Μ.) 

ε. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας.

στ. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου και Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό.  Μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του «Πιστοποιητικού φοίτησης», το νηπιαγωγείο εκδίδει «Βεβαίωση Φοίτησης» η οποία θα προσκομιστεί από τον γονέα ή τον κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας για την εγγραφή του στο δημοτικό.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!

Παρακαλείστε όπως, κατά την περίοδο των εγγραφών και για την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.), ακολουθήσετε την πιστή τήρηση των προτεινόμενων μέτρων:

  • Ηλεκτρονική υποβολή των δικαιολογητικών στο email  του Σχολείου (5dimver@sch.gr)
  • Προσέλευση και υποβολή των δικαιολογητικών στο Σχολείο, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, για την αποφυγή του συγχρωτισμού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!

Στο τηλέφωνο του Σχολείου (2331022038) καθώς και στην ιστοσελίδα του Σχολείου http://5dim-veroias.ima.sch.gr/.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΧΑΙΡΙΣΤΑΝΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ακολουθούν 4 αρχεία για ¨download¨

1 2 3 4